El projecte, que ha comptat amb el suport del Centre d’Empreses Baix Llobregat de PROCORNELLÀ, serà preestrenat a l’Auditori de Cornellà el 8 de febrer i es podrà veure al Teatre Tantarantana de Barcelona fins al 2 de març

Cornellà de Llobregat (ACN).- Un cara a cara televisiu entre els dos candidats de les primeres eleccions primàries obertes que se celebren al país per dirigir un important partit polític, en una cita que es preveu de gran audiència i que serà presentada pel popular i frívol showman televisiu del moment.

Aquest és l’argument de ‘Coaching’, una obra teatral entre comèdia i thriller polític, escrit i dirigit per Àngel Amazares, que indaga en l’entrellat comunicatiu de la política.

L’obra, de pressupost modest, s’ha tirat endavant gràcies a un crowdfunding i serà preestrenada aquest dissabte 8 de febrer a l’Auditori de Cornellà. ‘Coaching’ anirà després al Teatre Tantarantana de Barcelona, on s’hi estarà del 12 de febrer al 2 de març.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here