L’avió d’Emirates permetrà ampliar un 40% l’oferta de seients en la ruta entre Barcelona i Dubai que la companyia opera des de fa dos anys

El Prat de Llobregat (ACN).- A les dotze i deu del migdia ha aterrat a la la T1 de l’Aeroport de Barcelona un Airbus 380 de la companyia Emirates. Es tracta d’un fet històric, perquè és el primer A380 -l’avió de passatgers més gran del món- que operarà una ruta regular a un aeroport de l’estat espanyol.

L’aparell permetrà a la companyia ampliar un 40%, amb 2.200 seients addicionals setmanals, l’oferta actual del vol que ofereix diàriament i des de fa dos anys entre Barcelona i Dubai.

Emirates ha decidit introduir l’A380 a Barcelona per cobrir l’increment de la demanda i reforça l’aposta de la companyia per un “mercat important per a Europa”, segons ha dit el Vicepresident Comercial d’Operacions a Europa d’Emirates, Thierry Aucoc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here