Per primer cop, Turisme de la Diputació de Barcelona serà present al Salon des Vacances de Brussel·les, que se celebra des d’avui fins al 10 de febrer al recinte Brussels Expo. S’hi presentarà l’oferta turística de les comarques de Barcelona -entre elles la del Baix Llobregat- sota la marca  Barcelona és molt més

Aquesta és la fira genèrica més rellevant del sector a Bèlgica, plenament dirigida al consumidor final, i té una assistència mitjana a cada edició de 100.000 persones, per la qual cosa és ideal perquè el mercat turístic belga sàpiga que “Barcelona és molt més”.

Donada la seva idoneïtat per a la promoció i difusió de l’oferta turística de les comarques de Barcelona, i en base al pla estratègic de promoció per potenciar els països de proximitat, s’ha decidit participar enguany al Salon des Vacances sota el paraigua de Turespaña, amb un mostrador de Costa Barcelona, on es donarà cabuda a tota l’oferta de la demarcació de Barcelona.

Durant el primer dia de la fira, es comptarà, a més, amb la presència i suport de Malgrat de Mar Turisme.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here