Només catorze biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona han rebut aquesta distinció per la seva aposta per la qualitat ambiental. Entre les biblioteques reconegudes, dues del Baix Llobregat: la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi i la Biblioteca de Viladecans

El Distintiu de garantia de qualitat ambiental és un sistema d’etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que apliquen criteris de qualitat ambiental amb un nivell d’exigència superior al de la normativa vigent.

La distinció concedida per la Direcció General de Qualitat Ambiental té en compte criteris com l’estalvi i l’eficiència energètiques -especialment pel que fa a la il·luminació i la climatització-, l’estalvi d’aigua, la recollida selectiva de residus, la compra de productes ecoetiquetats i la promoció de tots aquests aspectes entre les persones usuàries i la plantilla.

Pel que fa a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi, la Generalitat  en valora l’estalvi d’energia i aigua i la recollida selectiva de residus

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here