Serà la única Passió de Catalunya que es podrà seguir en català, anglès i castellà simultàniament. L’espectacle es subtitularà mitjançant projeccions

La temporada 2014 de La Passió és a punt de començar a Olesa de Montserrat, i enguany, ho fa amb la voluntat d’atraure públic d’arreu del món. Per fer-ho incorporarà un sistema de subtitulat de la història del drama sacre que podrà llegir-se en anglès i castellà de manera simultània.

D’aquesta manera La Passió d’Olesa de Montserrat és l’única de tot el territori català que usarà alhora tres llengües: el català original del text i idioma de l’espectacle, i la subtitulació simultània en castellà i anglès a totes les representacions.

Aquest projecte ha estat possible gràcies al suport del programa Territoris Solidaris que organitza la Fundació Antigues Caixes Catalanes del BBVA, que va valorar molt positivament la proposta olesana.

A més d’això, aquesta temporada s’incorporaran destacades novetats en algunes de les escenes més emblemàtiques de La Passió, un espectacle que l’any 2014 serà dirigit per Raúl Díaz, Pilar Puimedon, Ignasi Campmany –que assumeix més responsabilitat en la direcció–, i la incorporació d’Oriol Garrido.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here