Podràs participar de la “Festa i plantada de rosers 2014”, conjuntament amb els amics de les Roses de Sant Feliu, col·laborar en la plantació d’un nou roserar, i descobrir el parc de la Torreblanca a través d’un itinerari guiat

El proper diumenge 9 de febrer, tindrà lloc la plantada popular de rosers al Parc de la Torreblanca. La trobada s’iniciarà a les 10 del matí, al  Parc de Torreblanca, prop de la porta d’accés per l’AV. Generalitat, s/n, de Sant Joan Despí. L’activitat s’allargarà fins les 13h.

S’hi plantaran, amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, quatre varietats de rosers: Gaudi, de color blanc de fons, difuminat de groc amb pinzellades vermelles als extrems dels pètals; Rosa Dot, de color rosa intens; Jardinero Ortíz de color vermell sang i  Regina Pacis de color blanc pur.

Aquestes noves plantades incorporen el reg automàtic i un nou disseny dels espais que millora el manteniment dels rosers. Serà una activitat  participativa adreçada a un públic familiar (totes les edats), amb l’objectiu d’ampliar el roserar del parc de Torreblanca, en el que hi participarà  l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu.

Horari

10.00h    Botifarrada popular

11.00h    Plantada de rosers

Inscripció i concurs de dibuix infantil “La rosa i el roser”

Taller de com es planta i es poda un roser

12.00h  Visita guiada al parc de la Torreblanca

Durant tot el matí a l’estand de l’Associació hi podreu adquirir varietats de diferents rosers.

Més informació i inscripcions

Més informació i inscripcions (places limitades) (BLOC 4) Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13h) mailto: activmuseuciencies@bcn.cat  www.agenda.museuciencies.cat

Cal inscripció prèvia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here