La presentació oficial de la Fira del Món Geganter va ser dissabte, 1 de febrer, a la Fàbrica Llobet de Calella, Ciutat Gegantera de l’any 2013. Un cor bategant va engegar els actes oficials de la Fira

El passat dissabte 1 de febrer va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. En aquesta trobada, la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç dels Horts va donar el tret de sortida als actes oficials de la VIII Fira del Món Geganter, que tindrà com a seu el nostre municipi els dies 11 i 12 d’octubre.

La Fira és un dels esdeveniments més importants del món geganter que se celebren a Catalunya i la proposta de convertir Sant Vicenç dels Horts en la seu de l’edició d’enguany va ser impulsada per la Regidoria de Cultura i aprovada pel ple.

Sota el lema “Bateguem junts”, i mostrant el gran cor dels gegants Vicenç i Coloma, la delegació vicentina va explicar les línies generals de la Fira del Món Geganter als caps de colla d’arreu de Catalunya reunits a l’assemblea.

La regidora de Cultura, Imma Prat, va ser l’encarregada de cloure la presentació de la Fira del Món Geganter 2014, i va animar els assistents a “bategar tots junts” a Sant Vicenç dels Horts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here