Segons un comunicat del Fòrum Empresarial del Llobregat, Corrochano va fer aquest dijous una conferència davant d’empresaris del Baix Llobregat i de L’Hospitalet, en què va analitzar la situació de l’Aeroport del Prat, que l’any passat va aconseguir el màxim històric de passatgers, amb 35,2 milions, el que el situa en el novè lloc del rànquing europeu

La directora de l’Aeroport del Prat, Sonia Corrochano, creu que la potenciació de la càrrega aèria i de l’activitat logística és “clau” perquè creixi l’oferta de vols intercontinentals en la instal·lació aeroportuària.

Corrochano va destacar que l’aeroport disposa de “nou de les deu principals companyies del món”, i creu que encara té recorregut per seguir creixent ja que registra 66 operacions per hora de les 90 que té de capacitat.

La directora del Prat també va fer un balanç sobre l’activitat logística i la càrrega aèria, que ha augmentat un 3,9% el 2013.

“La càrrega és clau per aconseguir vols intercontinentals; omplir els cellers i la classe business és fonamental perquè les companyies apostin pels vols de llarg ràdio”, segons Corrochano.

A nivell logístic, va explicar que els sectors tèxtil, farmacèutic, alimentari i de components de l’automoció són els principals tipus de càrrega que actualment passen pel Prat.

Els plans de futur de la instal·lació passen per obrir noves rutes i créixer en mercats com Japó, Corea del Sud, Índia, la Xina, els Estats Units i el Golf Pèrsic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here