La proposta ha estat aprovada pel 58,93% dels treballdors i treballadores, mentre que un 13,31% ha votat a favor de la vaga indefinida

Barcelona (ACN).- La plantilla de TV3 ha decidit en referèndum convocar sis jornades de vaga del dilluns 10 al dijous 20 de febrer, en dies alterns i amb aturades de 4, 12 o 24 hores, per reivindicar que no se’ls apliquin retallades salarials.

Aquesta proposta, que era la que feia el comitè d’empresa, s’ha imposat per un 58,93% dels vots, mentre que el 13,31% ha votat a favor de la vaga indefinida i el 25% restant ha votat per no fer aturades, segons han informat fonts sindicals.

La participació s’ha situat en el 83,66%. La primera de les vagues, dilluns vinent, tindrà una durada de 12 hores, concretament de 8 a 20 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here