Aigües de Barcelona (Agbar) ha sol·licitat l’execució immediata de la resolució que va invalidar l’adjudicació d’Aigües de Ter-Llobregat (ATLL), per revocar el contracte amb Acciona i que s’adjudiqui ja la gestió de la companyia a Agbar, l’altre oferent

(EUROPA PRESS) – Segons La Vanguardia, ho ha demanat a través d’un escrit, al qual ha tingut accés Europa Press, que dóna un termini de deu dies hàbils i adverteix que podria denunciar a la Generalitat davant de la Comissió Europea i que està “avaluant” la possibilitat de demanar una indemnització.

A l’escrit, el grup que presideix Ángel Simón ha lamentat que la Generalitat actua com si la suspensió cautelar “li hagués estat atorgada”, quan les resolucions judicials prèvies van en sentit contrari.

El text està dirigit a la secció cinquena de la sala de contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la mateixa que el 26 de març del 2013 va donar la raó a Agbar i va denegar suspendre de manera cautelar la resolució de l’Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC), com apunta el rotatiu.

Agbar al·lega que aquest organisme no té capacitat per executar aquestes resolucions, per la qual cosa considera imprescindible l’execució judicial, que creu que “no admet ulterior demora” doncs ha transcorregut un termini raonable des de la sentència que va denegar la suspensió cautelar, apunta.

La privatització hauria de reportar a la Generalitat 1.000 milions d’euros en 50 anys, dels quals ja ha ingressat gairebé 300.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here