La biblioteca Josep Soler i Vidal de Gavà acull, des d’aquest dilluns i fins el 28 de febrer, l’exposició: “El Delta del Llobregat: tan fascinant com desconegut”

“El Delta del Llobregat: Tan fascinant com desconegut” és el títol de la mostra fotogràfica que, aquest dilluns, des de les 19 hores, s’obre al públic, a la biblioteca Josep Soler i Vidal de Gavà. La mostra consta de tres parts: “El Delta a vista d’ocell”, “Gent del fang i del ciment” i “Alternatives de futur”.

Així l’exposició conté informació sobre els canvis que es produeixen al Delta, els aiguamolls, el bosc de ribera, el litoral, la pineda, l’agrosistema, les rutes migratòries dels ocells, el parc natural, l’aqüífer i el patrimoni arquitectònic i cultural del Delta del Llobregat. També es pot veure la seu de l’Associació Salut i Agroecologia, la transformació del delta des del punt de vista històric, les grans infraestructures, el cas Eurovegas i la lluita de “la gent del fang contra la gent del ciment”.

L’objectiu d’aquesta exposició és donar a conèixer els valors naturals, agrícoles i patrimonials i les amenaces i les alternatives de desenvolupament al Delta del Llobregat. També es podrà participar a la xerrada paral·lela a l’exposició, a càrrec de Raúl Bastida membre de Depana, que es realitzarà el 20 de febrer a les 19 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal.

 

Font: http://www.elbruguers.cat/

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here