La militància va escollir per aclamació la Primera Secretaria del partit a Gavà i actual tinenta d’alcalde a l’ajuntament, perquè sigui candidata a l’alcaldia en el que resta de mandat, després que Balsera fa uns dies confirmés la seva voluntat de deixar l’alcaldia de la localitat baixllobregatina per empendre un nou projecte personal en el sector privat

Aquest dissabte se celebrarà el ple de renúncia i posterior nomenament de la nova alcaldessa de Gavà. Serà Raquel Sánchez, actual tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Urbanisme, Medi Ambient i Planificació Estratègica, després que així ho ratifiqués per aclamació, la militància del PSC de Gavà en assemblea local.

Sánchez, advocada i màster en Dret del Treball i la Seguretat Social,  rellevarà Joaquim Balsera, després que aquest anunciés la seva marxa sense esperar a final de mandat per iniciar un projecte professional en l’àmbit privat. Sànchez és la primera secretària del PSC de Gavà i la que moltes veus situaven com a candidata per al relleu a l’alcaldia, malgrat que el propi Balsera no avancés el seu nom i delegués la decisió al conjunt partit.

Raquel Sánchez, en declaracions al butlletí municipal elbruguers.cat, va dir sentir-se “molt feliç i entusiasmada amb el suport que m’ha donat el partit” i també va voler “reconèixer i agrair la important tasca feta per Balsera, liderant un govern socialista d’esquerres i de coalició”.

Sánchez va dir que “ara encetem una nova etapa que afronto amb molta il·lusió, respecte i orgull de representar la meva ciutat i ser la primera dona que serà alcaldessa de Gavà”.

Sobre aquest futur, Sánchez va considerar que “en aquesta nova etapa s’han de prioritzar les necessitats més urgents, que segurament cal abordar d’una altra manera, tot i que tenim projecte ciutat ben definit. Les polítiques socials s’han de mantenir i reforçar la proximitat que la ciutadania reclama per donar resposta a les seves necessitats. Em comprometo a treballar i consolidar un equip que doni una imatge de solidesa, rigor i transparència. Des de la humiliat espero estar a l’alçada de les circumstàncies pel bé de tots”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here