La xerrada de l’activista Ada Colau, que porta per títol “STOP Desnonaments”, tindrà lloc a les 19 h a Can Comamala

La Píndola de Cooperació per la Tolerància, un projecte organitzat per la Regidoria de Solidaritat i Cooperació, tindrà aquest dijous 13 de febrer una nova protagonista. Es tracta de la portaveu i cofundadora de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, que visita Can Comamala per conduir la xerrada “STOP Desnonaments”. L’acte estarà presentat per la regidora de Solidaritat i Cooperació, Mercè Andreu.

El febrer de 2013, Ada Colau va ser l’encarregada de presentar en nom de la PAH una iniciativa legislativa popular (ILP) al Congrés dels Diputats. Aquesta ILP, avalada amb més d’un milió i mig de signatures de ciutadans, contenia una proposició de llei per a la regulació d’aspectes fonamentals per garantir el dret a l’habitatge digne.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here