Nous cupons amb descomptes de Turisme del Baix Llobregat adreçats a les famílies que vulguin visitar atractius turístics de la comarca. Fes Turisme al Baix Llobregat!

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha reeditat per a 2014 el cupó adreçat a les famílies amb nous descomptes i promocions i un nou espai per descobrir, el Museu de Montserrat.

El Museu de Montserrat el configuren diverses col·leccions, ubicades en un mateix edifici des de l’any 1996. A les col·leccions permanents s’hi afegeixen les exposicions temporals que es poden veure a les dues sales destinades a aquest fi: la Sala Daura i l’Espai d’Art Pere Pruna.L’espai que ocupa el museu és interessant per ell mateix; fou projectat per Josep Puig i Cadafalch el 1929 dins el projecte general de reforma de les places del monestir. Des de l’estiu de 2004, el Museu de Montserrat disposa d’una nova entrada, sense barreres arquitectòniques.

Actualment, el museu té un servei de visites comentades per a grups i escoles, i també audioguies.

Completen la promoció:

Gaudí i la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló) Descobreix el conjunt de la Colònia Güell, un dels llocs més destacats del modernisme català. L’església –cripta-, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és arquitectònicament una de les obres més importants d’Antoni Gaudí, ja que aquí va experimentar noves tècniques que, més tard, aplicaria a la Sagrada Família. A més, visita l’exposició situada al centre d’Interpretació, el complement ideal per entendre la Colònia Güell.

Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) Vine a fer activitats d’oci i esport amb tota la família a l’aire lliure i en unes instal•lacions olímpiques. Canoa canadenca, caiac, barques amb pales, tir amb arc, bicicletes, cotxes de pedals, i patins en línia, etc… També pots fer activitats amb monitors, casals d’estiu, cursos d’optimist i pels més petits, el tren del canal. A més, podreu gaudir d’una àmplia zona verda on jugar a futbol, vòlei, tenis de taula…

Espais Naturals del delta del Llobregat (El Prat) Sabies que el Delta del Llobregat conserva una de les zones humides més importants de Catalunya? Viu la natura en un mosaic de paisatges formats per estanys, maresmes, pinedes litorals i platges amb dunes, totes de gran valor ecològic i punt de nidificació i descans d’aus migratòries, i observa les aus -ànecs collverds, martinets blancs, bernats pescaires, flamencs, cames llargues… Les visites als diferents itineraris són lliures i gratuïtes.

Museu de Sant Boi Can Barraquer, seu central del museu de Sant Boi, va ser la casa pairal on Rafael Casanova va viure els darrers anys de la seva vida, al bell mig del nucli històric i molt a prop de les Termes Romanes i de Can Torrents. Aquests tres elements configuren un espai motor de la vida cultural de la ciutat, idoni per aprofundir en el coneixement de la història d’una manera atractiva i accessible per a tots els públics.

Parc Arqueològic Mines de Gavà Com vivien, què feien, com eren els nostres avantpassats de fa 6.000 anys? Viu l’experiència de participar en una innovadora expedició arqueològica i segueix totes les pistes que et dóna aquest jaciment únic a Europa. Un viatge fascinant a la prehistòria que desvetlla els secrets del Parc i et permet entendre el passat i el present. Una aventura inoblidable!

Coves de Salnitre de Collbató La Muntanya de Montserrat amaga en el seu  interior un món subterrani quasi desconegut. La Cova del Salnitre, plena de passadissos, racons i sorpreses, és un recorregut d’uns 500 metres ornamentat per estalactites i estalagmites. Un passeig que ens mostra l’hàbitat dels primers pobladors neolítics de Montserrat, tot endinsant-nos en un món de llegendes.

Catalunya en Miniatura (Torrelles) Coneix el parc temàtic de maquetes en miniatura, un dels més grans del món amb una exposició a l’aire lliure dels monuments i edificis més emblemàtics de Catalunya.  També pots descobrir el Bosc Animat, una autèntica activitat d’aventura a l’altura dels arbres, entre tirolines, lianes, passarel•les i moltes altres sorpreses.

Museu AGBAR de les Aigües (Cornellà) Vine a visitar un museu contemporani dedicat a l’aigua, ubicat en un complex industrial d’estil modernista perfectament conservat, i viu aquesta experiència vital, d’aprenentatge i lúdica. Submergeix-te en l’univers de l’aigua des de perspectives diverses: la ciència, la tècnica, el medi ambient, la societat…

Itinerari Jujol a Sant Joan Despí Jujol fou una figura clau en el modernisme del Baix Llobregat. A Sant Joan Despí hi podem trobar la seva empremta més marcada. Vine i descobreix les formes sinuoses i els colors jujolians de la Torre de la Creu, Can Negre, la Casa Xerra-Xaus, la Torre Jujol, l’Església Parroquial de Sant Joan Baptista i de la Casa Rovira.

Les famílies interessades poden sol·licitar els cupons al Consorci de Turisme del Baix Llobregat i també descarregar-los des del web:
www.turismebaixllobregat.com/cupons.

Els cupons també es poden obtenir a les oficines de turisme, allotjaments, punts d’informació juvenil i equipaments i recursos turístics que hi participen, entre altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here