L’Ajuntament de Santa Coloma va ser l’única administració que va presentar al·legacions a la revisió urbanística del Parc Agrari, demanant l’ampliació del Parc per incorporar-hi terres agrícoles de muntanya situades al voltant del futur creixement urbanístic de l’entorn de la Colònia Güell

L’objectiu és protegir i promoure l’activitat agrícola al municipi per potenciar l’actual model de poble, reforçar un sector econòmic amb projecció i sostenible i conservar per a les properes generacions un entorn singular, que en el futur pot estar sotmès a pressions urbanístiques especulatives.

Incorporar l’agricultura de muntanya al Parc permetria el reconeixement, suport i protecció d’aquesta activitat que té una especial singularitat, entre altres, per la producció de la seva preuada cirera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here