El Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro acull diumenge 16 de febrer, de 9 a 21 h, el Trofeu de gimnàstica rítmica Ciutat de les Roses – Memorial Blanca Cano. El torneig, organitzat pel Club Rítmica Sant Feliu amb la col·laboració de l’Ajuntament, comptarà amb la participació de 260 gimnastes de 30 clubs de rítmica diferents, tots ells de Catalunya

El torneig es dividirà en dues fases. Al matí lluitaran pel podi les gimnastes que estan en la Copa catalana i al Campionat d’Espanya, des de la categoria de benjamí fins a sènior. A la tarda tindrà lloc la competició d’escolars, des de prebenjamí fins a juvenil. La desfilada i el lliurament de trofeus es faran a les 13.30 h i a les 19.30 h, respectivament.

El trofeu de rítmica Ciutat de les Roses, que aquest any celebra la novena edició, fa tres anys es va batejar amb el nom de “Memorial Blanca Cano”, en homenatge a l’exgimnasta del Club de Sant Feliu Blanca Cano que va morir l’any 2010.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here