Joaquim Balsera seguirà com a regidor de l’Ajuntament de Gavà  fins a final de mandat

Gavà (ACN).- L’Ajuntament de Gavà ha convocat per aquest dissabte, 15 de febrer, a patir de les 11 del matí, el ple extraordinari per fer efectiva la renúncia de Joaquim Balsera al capdavant de l’alcaldia, càrrec que ha ocupat des del 2005.

Posteriorment, tindrà lloc el ple extraordinari per a l’elecció i nomenament del seu successor, que està previst que ocupi l’actual primera secretaria del PSC a Gavà, Raquel Sánchez.

Sánchez ha explicat a l’ACN que ja està treballant en la configuració del nou cartipàs municipal que, si bé, no incorporà “grans canvis”, ha dit, sí que comptarà amb Balsera, que seguirà sent regidor de l’Ajuntament fins a final de mandat i que podria, fins i tot, assumir algunes responsabilitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here