La festa comptarà amb més de 40 genets i 30 carros en una especial edició dels Tres Tombs on els abanderats seran els gegants Joan Pi i Pomereta, en commemoracio d’aquest quart de segle

La Colla de Geganters de Sant Joan Despí torna a organitzar enguany una nova edició de la Festa dels Tres Tombs, una de les festes més arrelades a la ciutat. Aquesta any, els Tres Tombs viuran una cita molt especial ja que es commemorarà el 25è aniversari de l’organització per part d’aquesta entitat. 25 anys després, la Colla continua al capdavant de la Festa dels Tres Tombs que aquest any se celebrarà demà diumenge 16 de febrer.

Per commemorar aquest quart de segle els abanderats seran els gegants Joan Pi i Pomereta, els primers de l’entitat. I també serà una festa especial ja que s’espera la participació de 40 genets i uns 30 carros, que mai han visitat la nostra població, i més de 250 persones en la cercavila del dia 16 pels principals carrers del barri Centre. La degustació de vi i coca es farà enguany a la seu del Grup d’Esplai El Castanyot, al local Filles de Maria.

Itinerari de la Festa dels Tres Tombs

9 h. Esmorzar de participants al recinte firal (av. Mare de Déu de Montserrat)

12 h. Inici de la cercavila per l’avinguda de Barcelona,  rambla de Josep M. Jujol, carrer de Mossèn Jacint Verdaguer –parada davant del local del Grup Esplai El Castanyot, on es farà la degustació de coca i vi dolç– i continuació pels carrers de les Torres, de Rius i Taulet, l’av. de Barcelona, carrer del Bon Viatge i  plaça de l’Església (on es farà la benedicció a les 13 h), per continuar pels carrers de Catalunya, de Mossèn Jacint Verdaguer,  c. de les Torres, c. de Rius i Taulet, av. de Barcelona, c. del Bon Viatge i c. de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here