En un intercanvi cultural, La Passió d’Esparreguera arribarà a Olot avui 15 de febrer en tres sessions en format reduït, a les 6, les 7 i les 8 del vespre a les escales de l’església de Sant Esteve d’Olot

Les escenes que es representaran són: el comiat, el braseret, el desesper de Sant Pere i Maria Coneix la sentència. S’han escollit aquestes escenes perquè s’ha considerat que són molt representatives de l’emotivitat de l’espectacle de La Passió d’Esparreguera.

Un total de 25 col·laboradors, entre actors, tècnics, fotògrafs i comunicació de l’espectacle es desplaçaran a Olot per a escenificar els passatges escollits. Aquesta proposta d’intercanvi cultural neix fruit de la col·laboració entre diferents agents: L’Ajuntament d’Esparreguera, l’Ajuntament d’Olot, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO), el Consell de Comerç d’Artesania i moda de la Generalitat i La Passió d’Esparreguera.

Un altre aspecte d’aquesta proposta és que tots els clients dels comerços adherits a l’ACO, gaudiran d’importants descomptes i regals per a poder assistir a alguna de les representacions d’enguany.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here