Formació, orientació i contractació de les persones aturades, són els tres grans objectius que s’ha marcat la nova directora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’olesana Olga Campmany. A més, ha afirmat que les persones joves menors de 25 anys, i les majors de 45, són els perfils que més li preocupen i a qui dedicarà més energia en la seva gestió al capdavant d’aquest servei de la Generalitat

I és que el passat 21 de gener el conseller d’ocupació i empresa, Felip Puig, va nomenar l’olesana Olga Campmany com a nova directora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en substitució de Joan Aregio.

Nascuda a Olesa de Montserrat l’any 1962, Campmany és llicenciada en Dret i té un màster en formació de formadors, a més de ser tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals. Abans de ser nomenada directora del SOC, dirigia el Consorci per a la Formació Contínua a Catalunya, on va arribar a l’abril de 2013 després d’haver estat cap de gabinet de la vicepresidenta del govern català, Joana Ortega.

 

Font: Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Olesa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here