L’Ajuntament d’aquesta localitat baixllobregatina, ha posat en marxa una aplicació gratuïta de notícies per a mòbils i tauletes. L’aplicació, disponible per a sistema Android i accessible des de qualsevol smartphone o tauleta, és una nova eina comunicativa gratuïta per portar a la butxaca la informació municipal i l’agenda d’activitats. La creació de l’app és fruït d’una col·laboració entre l’Ajuntament de Martorell i les empreses Niuimash i IDISC

Per tal de facilitar l’accés a la informació local, l’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa una app per a sistema Android, que ja es pot descarregar de forma gratuïta. L’aplicació ofereix una descripció dels esdeveniments més destacats, agenda cultural i taulell d’anuncis. La iniciativa suposa un canal innovador que posa a l’abast de tothom l’actualitat més propera.

El desenvolupament i llançament de l’aplicació és fruit d’una col·laboració entre el consistori municipal i les empreses Niuimash i IDISC, per tal d’optimitzar els recursos i fer les notícies locals més dinàmiques i actives.

Xavier Riba, responsable de Niuimash, diu que “actualment els smartphones i les tauletes són un element imprescindible per a la major part de la població; aquests dispositius estan canviant la nostra manera de comunicar-nos i l’Ajuntament no s’ha volgut quedar enrere”.

Properament disponible per a ‘iOS’

Un cop descarregada l’app, els usuaris podran navegar mitjançant la pròpia aplicació i trobar-hi la informació i l’actualització constant de les notícies municipals. “Properament, incorporarem a l’app de l’Ajuntament el directori d’equipaments municipals i farem que els usuaris del sistema iOS també se la puguin descarregar”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here