El veí de Castelldefels Marc Granollers i la seva parella habitual, el barceloní Marc López, es van imposar a la final a Pablo Cuevas i Horacio Zeballos

El veí de Castelldefels, Marcel Granollers i Marc López es van proclamar campions del torneig de Buenos Aires en la disciplina de dobles després d’imposar a la final a Pablo Cuevas i Horacio Zeballos. Es tracta del quart títol dels espanyols com a parella, que no aconseguien aixecar un ceptre des que es coronasen com ‘mestres’ el 2012.

Des que el novembre 12, 2012 Marcel Granollers i Marc López es coronessin a la Copa Masters de Londres disputada a l’O2 Arena londinenc, els catalans no havien aconseguit tornar a guanyar un torneig fins al dia d’avui. Entremig 22 tornejos en què a penes van poder disputar una final (Cincinnati 2013, que van perdre davant els germans Bryan).

Es tracta del primer títol de la temporada per Marcel i Marc, després de la segona ronda signada a l’Open d’Austràlia i després d’haver fet semifinals la setmana passada en Vinya del Mar, i el tercer de la seva carrera després de les conquestes de Roma 2012, Gstaad 2012 i l’esmentada Copa de Mestres.

 

Font: Ràdio Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here