Augmenta un 107% el nombre d’alumnes de la Cambra al Baix Llobregat el 2013. Paral·lelament, el nombre d’empreses inscrites creix per sobre del 70%. La formació amb més sortida està vinculada a la informàtica aplicada, el comerç exterior, el màrqueting electrònic o la direcció comercial

La delegació de la Cambra de Comerç al Baix Llobregat des dels seus dos punts d’atenció a les empreses, a Sant Feliu de Llobregat i Viladecans, ha multiplicat per més de dos, l’assistència a cursos de formació durant l’any 2013. Concretament, ha estat un increment del 107% d’alumnes i un 71% d’empreses, majoritàriament pimes. A la comarca, la Cambra ha dut a terme 51 accions formatives a les quals han participat 532 alumnes i 348 empreses, enfront dels 256 alumnes i 203 empreses que van assistir-hi l’any 2012.

Per temàtiques de formació, destaca l’èxit dels cursos sobre Eines avançades d’Excel amb tres convocatòries; Operacions triangulars i Incoterms (comerç exterior); “Eines publicitàries a Internet” i “Estratègies de màrqueting electrònic efectives”; “Com defensar el marge comercial” i el Comercial “marine” (direcció comercial) i reducció de costos a l’empresa. La formació que més sortida té al Baix Llobregat està vinculada a la informàtica aplicada, el comerç exterior, el màrqueting electrònic i la direcció comercial.

Es compleixen les expectatives de creixement al Baix Llobregat

La delegació de la Cambra al Baix Llobregat ja va anunciar l’èxit de la seva proposta de Formació després dels cinc primers mesos de l’any 2013 en els quals es va triplicar l’assistència a cursos sobre internacionalització. Tot i no haver-hi una interpretació única, l’avenç de formació en aquesta comarca s’explica per l’interès creixent de les pimes pels mercats exteriors i la internacionalització de les seves activitats, tant productives com de serveis, així com per la necessitat de dotar els equips humans de les eines necessàries per a fer front als reptes de la nova economia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here