La semifinal ‘catalana’ del certamen va enfrontar 50 sommeliers aquest dimarts a Barcelona. Entre les persones vencedores, s’hi troba la sommelier Montse Pascual Peralta, d’Enoteca Divins de Martorell

Gairebé 50 sommeliers, majoritàriament catalans, van participar aquest dimarts en una de les semifinals del concurs de tast de vins ‘La Nariz de Oro’ a Barcelona.

Només7 van aconseguir un lloc a la final de la 23a edició del certamen, que se celebrarà a Madrid el mes de juny.

Són Adriá Castells, del Kosa Bistró (Palafrugell); Montse Pascual Peralta, d’Enoteca Divins (Martorell); Enric Catalá Cachá, del Taca de Vi (Barcelona); Elisa Barroso Valle del HelpWines (Arenys de Mar); Alejandro Sánchez Zanuy del Disset Graus (Barcelona); Albert Teixidó Bermúdez del Mardetierra-Emusterra (Barcelona); i Sergi Ruiz, del restaurant Replà, que a més va guanyar el Premi Azpilicueta al millor examen de la semifinal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here