Vallirana també acollirà la 38a convocatòria del Premi de Poesia Catalana Josep M. López Picó

La Regidoria de Cultura de la localitat baixllobregatina, ha convocat una nova edició dels Premis Literaris Vila de Vallirana que inclou la 38a convocatòria del Premi de Poesia Catalana Josep M. López-Picó, i els premis locals “Vila de Vallirana” i “Puig Bernat”, aquest últim per a joves valliranencs d’entre 10 i 16 anys.

Amb aquesta convocatòria es recupera la tradició valliranenca dels premis literaris que van patir un any de suspensió el passat 2013 en desaparèixer el patrocinador principal dels premis. Enguany, l’Ajuntament n’assumeix tot el cost i l’organització per tal de mantenir viu un dels premis de poesia catalana més prestigiosos.

La data límit per presentar les obres és el 31 de març i cal fer-ho a les oficines de la Regidoria de Cultura a la Masia Molí de Can Batlle, c/Molí 2-4. Els originals s’han de presentar per quintuplicat.

El 38è Premi de Poesia Josep M. López Picó té una dotació econòmica de 2.500 € i la publicació de l’obra com a premi. El Premi Vila de Vallirana atorga al guanyador 400 €, i pel que fa al Premi Puig Bernat s’estableixen 2 categories, de 10 a 12 anys, amb un premi de 150 €, i de 13 a 16 anys amb un premi de 200 €.

La proclamació dels guanyadors i el lliurament dels premis es farà la nit del 10 de maig.

Podeu consultar les bases completes dels premis en el tríptic que adjuntem:

2 COMENTARIS

  1. Benvolgut, en el link que hi ha al final de la notícia on posa “Tríptic Premis Literaris 2014”, hi ha tota la informació de la que disposem i que s’ha fet pública. Hi trobaràs la composició del jurat i els dies de presentació i entrega dels premis; però les reunions del jurat no hi consten. Et recomanem que per a més informació, et dirigexis directament a les oficines de la Regidoria de Cultura de Vallirana, a la Masia Molí de Can Batlle, c/Molí 2-4

  2. no sé quan es pensa fer la reunió del jurat, i on. m’ho podeu dir ?

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here