Dins de la programació del mític festival Barnasants, el Teatre Plaza acull aquest divendres el concert del famós cantautor, antic líder de Radio Futura

Aquest divendres, el Barnasants -mític festival de Barcelona de cançó d’autor- arriba a Castelldefels. El Teatre Plaza acull aquest divendres 21 de febrer a les 21h, el concert de Juan Perro, alter ego de Santiago Auserón, líder dels emblemàtics Radio Futura.

El cantautor ve a Castelldefels amb el seu projecte “Casa al aire”, un repertori mestís a cavall entre la música nord-americana d’arrel i ritmes cubans, amb moltes cançons que naveguen entre aquests gèneres “amb la mateixa naturalitat amb què les aigües del riu Mississipí desemboquen al mar que banya l’illa caribenya”.

Acompanyat del seu fidel escuder, el mestre Joan Vinyals, a la guitarra, creen un ambient confortable, portant al seu terreny el públic. La que va ser una de les veus més representatives del rock espanyol dels 80, demostra que els anys passen, però que cançons com les seves neixen per nodrir una tradició que, més enllà del nostre temps, seguiran alimentant les generacions futures.

Les entrades, a un preu de 12,60 euros, es poden adquirir a Telentrada.com ia l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Castelldefels.

 

Font: Ràdio Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here