La iniciativa de l’alumnat de 4rt d’ESO del Salvador Dalí, de negar-se a fer les proves de competències bàsiques, es va estendre a d’altres centres del Prat

Tampoc les van fer a l’Estany de la Ricarda mentre que al Baldiri Guilera els i les estudiants van escriure frases com NO a les retallades, tot i que la majoria sí que van fer les proves.

Pel que fa als altres dos centres, l’Institut Escola del Prat i el Ribera Baixa, la direcció va informar que hi havia  normalitat a les aules; malgrat això, no sabien si tots els i les estudiants havien respost les preguntes o bé havien escrit proclames de protesta.

Més informació seguint aquest enllaç a elprat.tv

Un fragment de ‘La plaça del Diamant’ i exercicis de càlcul i geometria, a les proves d’avaluació de 4t d’ESO Gairebé 200 alumnes d’un total de 64.271 opten per no fer els exàmens per protestar contra les retallades

Un fragment adaptat de ‘La plaça del Diamant’, de Mercè Rodoreda, ha estat un dels protagonistes de les proves d’avaluació de 4t d’ESO que es van començar a fer aquest dimecres. L’alumnat va haver de respondre tretze preguntes sobre aquest text durant la prova de llengua catalana, que també va incloure un article publicat al diari ‘Ara’.

Aquest dimecres també es va fer la prova de matemàtiques, que va incloure diversos exercicis sobre càlcul o geometria. Un total de 64.271 alumnes van començar les proves aquest dimecres a 1.030 centres i han seguit avui dijous amb castellà i llengua estrangera.

Gairebé 200 alumnes han decidir no fer les proves per protestar contra les retallades, segons dades d’Ensenyament.

 

Font: El Prat Ràdio i ACN

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here