Set ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires- uneixen esforços per a la formació i assistència tècnica a persones emprenedores i empreses. Tècnics de Promoció Econòmica estan elaborant un projecte supramunicipal que situarà el Molí Empresa de Martorell, com a pulmó de la formació de la zona nord

El projecte el convoca la Diputació de Barcelona, a través d’ajuts econòmics per als centres locals de serveis d’empreses. Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell explica que “estem treballant en un projecte d’àmbit supramunicipal per al foment de l’emprenador. Martorell és l’únic municipi que disposa d’un Viver d’Empresa i els que oferim serveis de primer nivell. Els ajuntaments de la zona s’adheriran en aquest projecte per poder donar a l’abast tots aquests serveis de la millor manera”.

El Molí Empresa, seu de referència comarcal

Un dels requisits del projecte és que s’ha de complir des d’un àmbit territitorial d’actuació d’una població potencialment emprenedora d’11.250 persones i 975 empreses i que es prioritzen els projectes supramunicipals. Les accions es durien a terme, majoritàriament, des del Molí Empresa, que es convertiria en un centre de referència de la formació a la comarca. Moles diu que “és un equipament perfectament adaptat a les necessitats dels emprenedors i les empreses”.

El projecte inclou sessions de coaching, assessorament, consolidació empresarial i networking. El termini de presentació de la proposta finalitza el 20 de març. La Diputació de Barcelona comunicarà, a finals de maig, si accepta la proposta.

 

Font: Ajuntament Martorell 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here