El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha estrenat pàgina a la xarxa social de FACEBOOK . Amb aquesta pàgina es preten tenir una plataforma més de difusió de les activitats i dels recursos i atractius dels que compta la comarca

Actualment a la pàgina de FACEBOOK del Consorci ja hi podreu trobar propostes per aquest cap de setmana, com ara els Tres Tombs que es fan a Sant Boi el proper diumenge 23 de febrer  (més informació aquí) i les guies gastronòmiques que us portaran a triar entre un munt de propostes per tastar calçots i carxofes de producció propia, ho sigui del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El canal de FACEBOOK s’uneix a d’altres que des del Consorci ja s’estan utilitzant com és el canal detwitter, mailing de la guia de l’oci  i la web.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here