Les noves instal·lacions de Sant Joan de Déu, destinades al tractament de malalties cròniques, duplicaran el seu espai i estaran acabades després de l’estiu

Esplugues de Llobregat (ACN).- L’Hospital de Sant Joan de Déu ha iniciat les obres de construcció del nou Hospital de Dia, l’espai referent del centre matern i infantil per tractar les malalties cròniques dels infants sense ser necessària la seva hospitalització.

El nou espai duplicarà de 12 a 23 els llits actuals i està previst que pugui obrir-se al públic després de l’estiu.

El projecte té un pressupost d’1 milió d’euros i s’ha iniciat amb una primera aportació de 100.000 euros, gràcies al futbolista del FC Barcelona, Xavi Hernández, i la seva dona, Núria Cunillera, que han donat més de 40.000 euros procedents dels regals del seu casament, aquest estiu, i d’una aportació similar que ha fet l’Obra Social de ‘La Caixa’.