El consistori se suma al manifest que promou l’Ajuntament de Gavà per a que el Parc del Garraf sigui declarat Parc Natural

Sant Pere de Ribes (ACN).- L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes (Garraf) s’ha adherit al manifest per sol·licitar la declaració de l’Espai Natural Protegit del Massís del Garraf com a Parc Natural.

El regidor de Medi Ambient de Sant Pere de Ribes, Joan Garriga, argumenta aquest posicionament perquè “el Garraf té una situació estratègia” i considera que cal “preservar aquest espai dins l’àrea metropolitana”.

Garriga reconeix que si el parc esdevé Espai Natural “representarà uns avantatges en la protecció del medi i la Generalitat s’hi implicarà en la seva protecció”. La proposta per demanar a l’executiu català que es contempli aquest estat pel parc del Garraf la va suggerir al govern municipal el Consell de Medi Ambient.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here