Fins al 31 de març resta oberta la convocatòria dels primers Premis al Civisme i la Convivència, que volen reconèixer públicament una actuació, projecte o bona pràctica que promogui els valors del civisme i la convivència al municipi d’Esplugues (bases). Una iniciativa del grup impulsor del Projecte Educatiu de Ciutat

Aquesta iniciativa és una de les tres propostes presentades pel grup impulsor del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) en la segona trobada del Fòrum Educatiu.

Aquest guardons tindran una periodicitat biennal, de manera que els candidats per a aquesta primera edició hauran d’haver desenvolupat les obres o projectes presentades a concurs en el període comprés entre el 2012 i el 2013.

El lliurament del guardó, un premi únic de 300 euros, està previst per al mes d’abril, en el transcurs d’un acte públic emmarcat en les Festes de Primavera d’Esplugues.

La participació en aquesta convocatòria, que es tancarà el 31 de març, pot fer-se a títol individual, ciutadans i ciutadanes d’Esplugues, o com a representants d’una entitat que desenvolupi la seva activitat a la ciutat i vulgui optar amb un projecte concret al guardó. Així mateix, terceres persones poden sol·licitar que es valori el treball d’una persona o associació (sempre que el candidat accepti optar al premi).

Per presentar candidatures cal omplir l’imprès que es facilitarà als Punts d’ Atenció a la Ciutadania (PAC) o que pot descarregar-se a l’enllaç següent: imprès Premis al Civisme i la Convivència.

Més projectes en marxa

Unes altres dues iniciatives proposades pel grup impulsor del PEC són l’organització d’una gimcana familiar, que convidarà a conèixer el patrimoni i la història d’Esplugues; i la producció de vídeos sobre el municipi, per part de la joventut i amb la implicació de la comunitat educativa, a partir dels valors continguts en l’acrònim ESPLUGUES: Educativa, Social, Plural, Lúdica, Universal, Genuïna, Unida, Esportiva i Solidària (espluguesiaccio.blogspot.com).

Les persones interessades a sumar-se al procés participatiu del PEC han d’enviar les seves dades aprojecteeducatiu@esplugues.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here