Amb vuit hectàrees de la muntanya de Collserola dedicades a la salut i l’esport, carregades d’aire pur; el Club baixlloregatí triplica la seva oferta d’activitats dirigides, amb classes al matí, migdia, tarda i caps de setmana

La nova Sala de Fitness del Club Ciudad Diagonal compta amb nous equipaments de darrera generació per a practicar exercicis cardiovasculars i de musculació, a més d’una nova zona de pes lliure i de treball funcional.

La nova àrea de gym i fitness ofereix unes vistes excepcionals sobre la comarca del Baix Llobregat mentre es practica esport, a més d’un complert programa d’activitats dirigides: Zumba®, Pilates, Steps, Spinning, Ioga…

Amb la nova sala de Fitness s’han també triplicat les activitats dirigides i ara es poden fer classes tan al matí com al migdia, tarda i, també, el cap de setmana. Horaris

El Club Ciudad Diagonal és un club esportiu únic a Barcelona que està situat en ple Parc Natural de Collserola, un dels pulmons verds de la ciutat. Vuit hectàrees de muntanya dedicades a la salut i l’esport que permeten respirar aire pur, sense contaminar.

El centre disposa de 8 pistes de tennis (5 de terra batuda i 3 de resina sintètica), 7 pistes de pàdel, 3 pistes d’esquaix i de softracket, i una pista de beach tennis.

A més, Club Ciudad Diagonal té una pista poliesportiva (futbol sala, bàsquet, frontó, voleibol), Golf Range, i una piscina descoberta de 25m.

Per altra banda, al club també hi ha pàrquing de BTT i taller de reparació, un restaurant (amb menjador privat per a grups), zona infantil i aparcament privat gratuït.

El Club compta amb escola de tennis, pàdel, esquaix i golf, dirigida per entrenadors professionals, amb gran diversitat d’horaris i classes organitzades per nivells i en grups reduïts.

Altres serveis: Activitat social i conferències. Lloguer de sales per a esdeveniments corporatius. Campus infantils a l’estiu, setembre, Nadal i Setmana Santa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here