En un control, amb 179 proves, els agents també van interceptar un conductor que va donar positiu en drogues

Barcelona (ACN).- Els Mossos d’Esquadra han denunciat 22 conductors per conduir sota els efectes de l’alcohol i un per donar positiu en drogues en un control conjunt amb les Policies Locals de Sant Vicenç dels Horts, Cervelló i la Palma de Cervelló durant la matinada de diumenge al punt quilomètric 1.240,9 de la N-340.

Dues de les denúncies per consum d’alcohol va ser per donar una taxa penal, mentre que la resta van ser denúncies administratives.

Els vehicles que havien de passar el control eren desviats de la N-340 a la B-24 de manera que els conductors que circulaven per la aquella via en sentit Tarragona així com els vehicles que venien de Cervelló i Sant Vicenç van passar pel control de trànsit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here