La consellera d’Ensenyament subratlla que tots els i les estudiants “tenen el dret i la obligació” de participar en les activitats programades. La iniciativa de l’alumnat de 4rt d’ESO del Salvador Dalí, de negar-se a fer les proves de competències bàsiques com a protesta davant les retallades, es va estendre a d’altres centres del Prat, i tampoc les van fer a l’Estany de la Ricarda, mentre que al Baldiri Guilera els i les estudiants van escriure frases com NO a les retallades

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, va titllar “d’actitud equivocada” el posicionament que van prendre uns 500 alumnes de diversos centres educatius del Prat, que van negar-se a realitzar les proves de competències aquesta darrera setmana com a mostra de rebuig a les retallades que pateix l’àmbit educatiu.

“Crec que és una confusió enorme barrejar l’acció educativa amb la suposada acció reivindicativa i tots els alumnes en edat escolar tenen el dret i l’obligació de participar en les activitats programades”, va subratllar la consellera.

En aquest sentit, Rigau també va assenyalar que es tractava d’un fet menor ja que només afectava 500 dels 64.000 alumnes que havien de realitzar les proves.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here