Quatre noves empreses, totes elles cooperatives amb un nombre important de persones sòcies, es van presentar la setmana passada a Can Xic, a Viladecans. Tot i que oferten productes molt diferents, comparteixen un element que les fa molt especial: estan formades per alumnat de cinquè de primària

Seguint un un rigorós ordre, els i les joves emprenedors de l’Escola Can Palmer i de l’Escola Montserratina  van donar a conèixer tot un allau de productes. Ja és el segon any que viu el projecte ‘Cultura emprenendora a l’escola’, promogut per la Diputació de Barcelona.

Al llarg del curs lectiu, l’alumnat aprèn a posar en marxa un projecte empresarial. Una tasca que no sempre es fàcil.

Enguany els padrins de les cooperatives han estat l’atleta Maria Vasco i el pastisser Jordi Bordas. No oblideu que els productes resultants es trobaran a la venda als estands de la Fira de Sant Isidre de la localitat baixllobregatina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here