L’Ajuntament baixllobregatí va organitzar divendres passat, un viatge de familiarització (‘fam trip’) pels principals punts d’interès turístic de Sant Boi. Directius i personal de consergeria dels hotels de la localitat van viure una experiència directa de coneixement dels principals recursos turístics santboians

La visita va recórrer la zona museística (Can Barraquer-Museu de Sant Boi i Termes Romanes), el nucli històric, el riu Llobregat i el futur Centre d’Interpretació del Riu de la Masia Can Julià (que obrirà les portes el mes vinent), la medieval Torre de Benviure, diversos punts de l’itinerari de la pedra seca, el Montbaig i el Centre d’Interpretació del Paisatge de l’Ermita de Sant Ramon.

Els ‘fam trips’ són sortides o viatges de cortesia organitzats perquè les persones que treballen en llocs clau per a la promoció turística d’un lloc millorin el coneixement d’aquest lloc i els seus atractius. En aquest cas, hi van participar una quinzena de persones del sector hoteler, representants d’organismes públics i membres d’altres empreses relacionades amb el sector.

Sant Boi compta en l’actualitat amb cinc establiments hotelers (els hotels FrontAir Congress, NH Sant Boi i El Castell i els hostals Rambla i Porta de Ferro.), amb una oferta global de 808 llits. Com a mitjana, hi pernocten diàriament 400 persones. Aquesta xifra representa més de 140.000 pernoctacions l’any.

Sant Boi no és pròpiament un municipi reconegut com a turístic, però la bona ubicació en l’entorn metropolità atreu clientela als establiments hotelers locals, ja sigui per la proximitat a l’aeroport, a les platges del litoral barceloní, a les instal·lacions de la Fira, a la pròpia ciutat de Barcelona o a llocs com la Colònia Güell o Montserrat.

Moltes persones també pernocten a Sant Boi per assistir a esdeveniments culturals, populars o o esportius de la ciutat, visitar familiars, assistir a bodes o banquets i conèixer l’entorn natural o el patrimoni històric.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here