Tot a punt aquest diumenge per a la 19a Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà. La principal novetat de l’edició d’enguany rau en la participació de l’Associació de Malalties Minoritàries

Aquest proper diumenge 2 de març, Gavà i Castelldefels acullen la XIX edició de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, amb sortida a l’Avinguda Joan Carles I i arribada a l’Estadi Municipal de la Bòbila de Gavà. El seu recorregut, pràcticament pla, per àmplies avingudes i llargues rectes d’ambdues ciutats, fa que estigui considerada com una de les mitges maratons més ràpides de Catalunya.

Des de l’any passat s’ha incorporat a la prova una cursa de 10 km en què s’aprofita gran part del circuit dels 21 km (la mitja marató), distancia ja tradicional entre els corredors de base i que espera aplegar als iniciats en l’atletisme popular i als ja veterans en aquesta distancia.

La principal novetat de l’edició d’enguany rau en la participació de l’Associació de Malalties Minoritàries, que incorporarà a la cursa diferents elements d’animació, com el Grup Sonaquetomba a diferents punts del recorregut, i la presència de l’Agrupació Castellera de Gavà, que aixecarà un Castell com a homenatge a la lluita vers les Malalties Minoritàries.

La cursa es va presentar ahir al migdia al Centre Comercial Barnasud de Gavà, que n’és un dels col·laboradors. amb la presencia del vicepresident del Patronat Municipal d’Esports, Marc Soler, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, el primer tinent d’alcalde de l’àmbit de Serveis a la Persona de Gavà, Víctor Carnero, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atlestisme i director de la cursa, Josep Maria Antentes, i Eva Giménez, en representació de Malalties Minoritàries, Fundació Doctor Robert UAB. Pel que fa a l’Ajuntament de Castelldefels també hi van assistir el regidor de Cultura, David Grau i el gerent del Patronat Municipal d’Esports, Albert  García.

La cursa de 10 km arrencarà a les 9 hores del matí, mentre que la Mitja Marató ho farà a partir de les 9.45 hores.

+ INFO: www.mitjagava.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here