Aquest diumenge 2 de març entrarà en funcionament la ludoteca ambiental del parc de Torreblanca. Un nou espai de joc i aprenentatge adreçat majoritàriament a famílies amb infants

Els serveis que donarà la Ludoteca en aquesta primera fase de funcionament són: servei de préstec, espai de joc, tallers i itineraris. L’espai de Joc i els tallers tindran un preu de 2 euros per persona amb una durada màxima de dues hores. Es donarà la possibilitat de fer reserves per a activitats de setmanes properes, caldrà però, fer el pagament d’aquestes per avançat.

A través de les activitats que s’hi desenvoluparan dinamitzades per educadors ambientals, esdevindrà un espai de descoberta del parc, on es posarà en valor la importància del medi natural i patrimonial, dels espais lliures, de l’evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l’entorn.

Aquesta ludoteca ambiental és un projecte impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern (municipis on està situat el parc de Torreblanca). L’associació ¾ de Quinze desenvoluparà el projecte de Ludoteca Ambiental  del parc de Torreblanca.

La prova pilot de la ludoteca ambiental al parc de Torreblanca es desenvoluparà durant els cinc diumenges del mes de març de 10,30 a 14h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here