La II Marxa contra l’Atur i la Precarietat del Baix Llobregat, va sortir el 22 de febrer des de Castelldefels i va acabar ahir el recorregut davant del Parlament de Catalunya, després d’haver creuat tota la comarca i haver recorregut més de 100km. La presidenta de la cambra i representants dels grups parlamentaris van rebre una delegació dels manifestants

Els participants de la II Marxa contra l’Atur i la Precarietat del Baix Llobregat, que es van iniciar el passat 22 de febrer a Castelldefels, van arribar ahir a Barcelona, després de passar per l’Hospitalet, on van desviar-se per donar suport a la PAH de la localitat, en una acció contra Catalunya Caixa que es desenvolupava en aquell moment.

Després de sis dies de recorregut, la Marxa va passar per la Plaça Catalunya, on s’hi van afegir un nombrós grup de persones, i va arribar davant del Parlament, on es va llegir un manifest per “fer saber a la representació política el patiment de les persones més vulnerables i que més estan patint les conseqüències de la crisi i de les retallades dels diferents governs”.

Pels volts de les 7 de la tarda unes 300 persones van finalitzar el trajecte que les va portar des de diferents localitats del Baix Llobregat, fins el Parc de la Ciutadella de Barcelona. La marxa va comptar en el tram final, entre d’altres,  amb la presència de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, sindicat que ha donat suport a les marxes.

Una delegació dels manifestants es va reunir posteriorment amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i els dos vicepresidents, Anna Simó i Lluís Corominas, als que van lliurar el manifest de la Marxa. Un cop acaba la reunió també es van trobat amb representants de tots els grups parlamentaris de la cambra catalana, però no així amb el President Mas, que no va ser a la rebuda de la delegació.

 

Imatge extreta del compte de Twitter de la Diputada d’ICV-EUiA Lorena Vicioso (@valorena)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here