Benvolguts veïns/es i col·laboradors/es,

Possiblement ja ens coneixeu, som la Comissió Contra les Retallades en Educació del Prat. Aquesta Comissió està formada per membres de les AMPA de la majoria d’escoles públiques del Prat, i un cop més volem mobilitzar-nos i fer-nos veure a la nostra ciutat per mostrar la nostra lluita i el nostre total rebuig a la política de retallades amb que l’actual govern castiga els alumnes, les famílies i la comunitat educativa de l’ensenyament públic.

No ens quedarem asseguts mentre es juga amb el futur dels nostres fills, volem fer sentir la nostra veu, i volem fer-ho amb la participació de totes les persones i entitats de la nostra ciutat que fins ara ens han donat suport, i amb qui volem continuar aquesta lluita.

És per això que el proper DIUMENGE 9 DE MARÇ us convoquem a la PRIMERA MARXA EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA, que pretén reivindicar la qualitat de l’escola pública en la que confiem i de la que tots som part, i denunciar com els governs central i autonòmic vulneren el drets dels nostres fills a tenir una educació de qualitat, i deixen en mans d’escoles privades i elitistes el futur de les properes generacions. Es tracta d’una marxa que recorrerà totes les escoles públiques de la ciutat, i en que també presentarem en societat i posarem nom a la nostra mascota, un gall pota blava, com no podria ser de cap altra manera! Aquest gall ens acompanyarà a partir d’ara i en la presentació oficial del dia 9 estrenarem samarretes amb la seva imatge.

Ens agradaria comptar amb vosaltres per ajudar-nos a fer més visible la nostra reivindicació.

Us hi esperem a tots i totes!

Moltes gràcies!

Comissió Contra les Retallades en Educació del Prat 

El Prat de Llobregat, febrer de 2014

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here