La Fira de Cornellà organitza aquest cap de setmana la quinzena edició del Saló de la Immersió. És una mostra dedicada al món del submarinisme que enguany canvia de nom. A partir d’ara, aquesta fira passarà a dir-se Mediterranean Diving perquè vol esdevenir un referent europeu en aquest tipus d’activitat

El Mediterranean Diving és l’únic certamen de l’estat espanyol dedicat íntegrament al submarinisme, on hi son representats els organismes oficials i expositors de la talla de Mares i Cressi, així com agències de viatges especialitzades en viatges relacinonats amb el món del submarinisme.

Els organitzadors del Mediterranean Diving esperen superar les 10.000 visites, xifres dels anys anteriors quan l’esdeveniment es deia “Saló de la Immersió”. Aquest canvi de nom pretén internacionalitzar l’esdeveniment més important del submarinisme a Espanya i uns dels mes importants a nivell europeu, relacionat amb les activitats subaquàtiques.

En aquesta nova edició presenta un augment d’expositors i noves activitats que, des de l’organització, esperen que sigui un reclam per augmentar les persones visitants. A més, aquest any hi ha set països presents a la mostra que reforcen la imatge internacional del saló.

L’entrada seguirà essent lliure i gratuïta per a les persones que presentin l’acreditació corresponent -que pots aconseguir seguint aquest enllaç-, que podran gaudir de la presentació de  dotzenes de centres de submarinisme de tota Espanya, agències de viatges especialitzades en el món del submarinisme, exposicions de fotografia submarina., càmeres hiperbàriques i una piscina per realitzar bateigs al submarinisme, entre d’altres.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here