Un nou rècord d’inscripcions a la rua, que es celebrarà aquesta tarda, garanteix l’èxit de la festa del Rei Carnestoltes amb major implicació ciutadana. S’espera que sigui entorn al 20% de la ciutadania la que desfili en la rua. Aquesta estarà formada per 64 comparses i comptarà amb més d’una quarantena de carrosses

El passat 25 de febrer es tancava el termini per a inscriure’s a la rua del Carnaval de Pallejà, que se celebrarà avui dissabte 1 de març a partir de les 19.30 h, i ho feia sumant un nou rècord d’inscripcions.

En total han estat 1.873, davant les 1.806 del 2013, les persones que han garantit la seva presència a l’esdeveniment i a les que se sumaran aquelles que habitualment hi participen i acompanyen a la rua sense inscripció prèvia.

Aquest fet fa preveure que es puguin superar les 2.200 persones que l’any passat prenien part, segons les estimacions de l’organització, de l’acte central del Carnaval pallejanenc.

Més enllà de la pròpia rellevància d’aquestes xifres és destacable el que suposen en relació a la població de Pallejà amb un cens que al 2013 era d’11.208 habitants.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here