Avui diumenge 2 de març, de 10 a 15 h, tindrà lloc una nova edició del Forastocks, el mercat al carrer organitzat pel Consorci de Comerç de Sant Feliu. En aquesta ocasió, les parades s’instal·laran a la rambla de la Marquesa de Castellbell, entre els carrers de Santiago Rusiñol i de la Verge de Montserrat

Es preveu la participació de més de 50 comerços locals que posaran a la venda tot tipus de productes d’oportunitat, des de roba, complements i sabates de final de temporada, fins a objectes de parament de la llar i joieria, entre altres. Tal com explicar Margarita Llongueras, presidenta de Sant Feliu Comerç, “les botigues porten restes de temporades anteriors” i es podran trobar tant productes de la temporada d’hivern com de primavera.

En aquest sentit, Llongueras assegura que “es poden trobar oportunitats a molt bon preu, fins i tot per sota del preu de cost”. Des de l’entitat valoren molt positivament la iniciativa, tot i que són conscients que les vendes en el Forastocks varien molt entre els diferents comerços, depenent del sector.

Celebració emmarcada en el Carnaval

L’edició del Forastocks d’enguany coincideix amb el Carnaval, per aquest motiu el Consorci de Comerç ha volgut vincular l’activitat a la celebració.

Així, les persones que s’acostin a la parada de DeBotigues disfressades i es facin una fotografia allà, obtindran un regal sorpresa directe dels comerços participants en la iniciativa. A més, totes les fotografies es podran veure a la Instagram, plataforma on @DeBotigues a partir d’ara també tindrà presència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here