Aquest diumenge, rua de comparses i el tradicional Ball de la Disfressada, entre d’altres activitats. El dia 5, sardinada popular amb motiu del Dimecres de Cendra

Aquest cap de setmana arriba el Carnaval i com cada any Sant Vicenç dels Horts es prepara per rebre el Rei Carnestoltes. Els actes de celebració començaran aquest diumenge, 2 de març, i finalitzaran el dia 5, amb el Dimecres de Cendra.

El programa d’actes per diumenge, 2 de març, és el següent:  11 h, a la pista del carrer de Sant Miquel, concentració de comparses  11.30 h, a la plaça de la Vila, batucada  11.45 h, a la plaça de la Vila, pregó del rei Carnestoltes .  12 h, amb sortida i arribada a la plaça de la Vila, Rua de Carnestoltes Ball de la Disfressada a càrrec de components de les comparses participants.  17.30 h, a l’Ateneu Familiar, ball de la gent gran amb Duet Família.

Finalment, el Dimecres de Cendra tots els vicentins i vicentines que ho desitgin poden apropar-se a les 19 h a la plaça Narcís Lunes per acomidar Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Es procedirà a fer el traspàs de poder del Rei Carnestoltes a la Colla de Diables Àngels Diabòlics i just després tindrà lloc una sardinada popular.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here