Aquest cap de setmana ha començat un nou cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Amb aquesta iniciativa, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona conviden la ciutadania a descobrir la natura que ens envolta mitjançant activitats, tallers i visites guiades

La primera activitat d’aquesta edició s’ha celebrat aquest cap de setmana, al parc de Torreblanca, situat entre els municipis de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat.

Un itinerari educatiu, adreçat a famílies, de descoberta de la vegetació singular d’aquest espai per tal de conèixer els seus orígens, la seva evolució, secrets i curiositats per mitjà d’una visita guiada pensada per als petits de la família.

Entre els mesos de març i juny, sempre en cap de setmana, hi haurà una proposta en un indret diferent de l’entorn natural metropolità: parcs, estanys, jardins, platges i rius.

Amb aquestes activitats, les persones assistents podran descobrir des de com ajuden els parcs a la millora de la biodiversitat urbana -coneixent la vegetació singular, els vivers, observant els animals i participant directament en la millora ambiental a partir d’accions de voluntariat- fins a descobrir com s’estan recuperant diferents zones del riu Llobregat, les dunes litorals, l’estany de la Murtra al Delta i l’antic abocador de residus de la Vall d’en Joan al Parc Natural del Garraf.

Activitats com Activitat al Museu: Descobrint els mobles del Palau Mercader (Cornellà 9/03/2014) o Pel Llobregat a cop de pedal (Sant Boi 29/03/2014), entre d’altres, amenitzaran els caps de setmana dels propers mesos.

La inscripció és imprescindible per participar a qualsevol de les activitats al telèfon 93 256 22 20 l a activmuseuciencies@bcn.cat (10 dies abans).

Més informació al web de l’AMB i al del Museu de Ciències Naturals.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here