La marca automovilística amb seu al Baix Llobregat, presenta els nous models en el marc del Saló de l’Automòbil de Ginebra. La versió del model urbà Mii by Mango ha estat fruit de la col·laboració entre els dissenyadors de la planta de Martorell i la firma de moda catalana

Ginebra (ACN).- Seat ha escollit el Saló de l’Automòbil de Ginebra per presentar un nou model de la família del Leon, el cotxe que més va créixer en vendes el 2013.

Es tracta del nou Leon Cupra, el vehicle de sèrie més potent fabricat fins ara per Seat i també el més ràpid. Amb un potència màxima de 280 CV, el model esportiu surt al mercat per primera vegada també en 5 portes i SC de 3 portes.

Seat també va presentar ahir dimarts, coincidint amb la inauguració del saló, la versió del model urbà Mii by Mango, una edició especial creada a partir de la col·laboració entre els dissenyadors de la planta de Martorell i la firma de moda catalana, que inclou, entre altres novetats, pintures exclusives en beix i negre.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here