El diputat d’ICV-EUiA, Jaume Bosch, ha denunciat avui que quatre mesos després de comprometre’s davant del Parlament Boi Ruiz ha incomplert el seu compromís de visitar l’Hospital de Viladecans. Bosch, amenaça de reprovar al conseller i demana la seva compareixença

Bosch ha recordat que el conseller s’havia compromès en una resposta a una pregunta durant una sessió  de control a visitar i a desvetllar les incògnites sobre el futur de l’Hospital de Viladecans. “Volem que es reuneixi amb els representants dels municipis afectats, amb els treballadors i treballadores del centre sanitari, per tal d’exposar la seva visió sobre el futur de l’Hospital i escoltar les queixes dels Ajuntaments i del personal”, ha demanat Bosch.

“L’incompliment del conseller ha provocat una carta de protesta de la Plataforma en Defensa de l’Hospital de Viladecans i de la Sanitat Pública”, ha lamentat Bosch que ha entrat avui, quan es compleixen els quatre mesos exactes, a Registre del Parlament, una sol·licitud de compareixença del conseller davant la Comissió de Salut i dues preguntes per tal que el Ruiz expliqui els motius del seu incompliment.

“En la seva resposta el conseller Boi Ruiz es va comprometre fins a cinc vegades a visitar l’Hospital, tal com recull la transcripció del Diari de Sessions del Parlament de Catalunya (Sessió núm. 20.1 de 6 de novembre de 2013): 1. si cal jo vindré a explicar-ho, eh?; 2. “Jo vindré a explicar-ho” 3. “Per tant, jo els demano que si vaig a explicar-ho em deixin parlar” 4. “I per tant, jo estic disposat a venir” 5“Miri, jo hi aniré a explicar-me”, ha recordat el diputat ecosocialista.

Així mateix, Bosch ha lamentat “els menysteniments del Parlament que practica el Govern de CiU” que allunyen a la societat de les institucions i suposen una “falta de respecte democràtic al Parlament de Catalunya”. Bosch ha reclamat al Conseller Boi Ruíz “que concreti de forma immediata la seva visita a l’Hospital de Viladecans o el grup d’ICV-EUIA promourà la seva reprovació per aquest tema”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here