En el marc dels actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones, demà diumenge 9 de març, a partir de les 11 h, tindrà lloc la I Cursa de la Dona de Sant Feliu de Llobregat, amb el lema “Ni un pas enrere, nosaltres decidim”

La cursa, que tindrà un recorregut de 5 km, està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Consell Municipal de Dones. El Parc del Vuit de Març serà el punt de sortida i d’arribada del circuit urbà.

La cursa, de caire popular, està oberta a tota la ciutadania, sense distinció d’edat, sexe o nació. Les persones participants hauran de portar una samarreta blanca o lila el dia de la cursa. La cursa finalitzarà cap a les 12.30 h amb una festa per a totes les persones participants.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer en línia o presencialment fins a mitja hora abans de l’inici del recorregut. Les primeres 250 persones inscrites rebran un obsequi. Inscriu-te ara.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here