Aquest cartell de l’estudiant Joana Delgado serà l’imatge de la Fira de Sant Isidre i la Mostra d’Entitats de Viladecans, d’aquest any. Així ho ha decidit un jurat format per representants de diferents sectors de la ciutat en una tria entre més d’una vintena d’obres realitzades per nois i noies de l’Institut Mestres

“Hi ha hagut cartells amb molt de valor i possibilitats. Moltes maneres diferents d’interpretar la Fira, que també era el que volíem, i crec que per a nosaltres ha estat una experiència molt interessant i que ha motivat als i les alumnes a fer aquests cartells que representen molt bé aquesta Fira”, ha explicat l’alcalde Carles Ruiz i membre del jurat del Primer Concurs de cartells de la Fira i la Mostra.

La guanyadora del certamen, Joana Delgado, ha rebut el premi amb il·lusió i ha comentat que “vaig seguir el consell de la professora de recolzar-me en la meva qualitat de fer les coses a mà i estic molt contenta”.

La guanyadora del concurs aconsegueix com a premi un xec en compres als establiments de Xarxa Comercial valorat en 250 euros i els dos finalistes, obra d’en Víctor Serrano i en Facundo Manochio, podran participar de forma gratuïta en un taller dels equipaments culturals de proximitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here